Personaleforeningen ALLU

Personaleforeningen ALLU's logo

Du har som medarbejder i Grønlands Selvstyre og underliggende enheder og Inatsisartuts Bureau mulighed for at blive en del af Grønlands Selvstyres Personaleforening ALLU

Navnet ALLU betyder sælens åndehul.

Formålet med ALLU er at tilbyde sociale aktiviteter og netværk til ansatte i Selvstyret som kan være med til at skabe et åndehul uden for arbejdet. Derudover har ALLU en række gode rabataftaler, som du som medlem kan benytte dig af.

I ALLU har vi mange forskellige arrangementer, der afhænger af ønsker og initiativer fra medlemmerne; alt fra biografture over koncerter og spilaftener til oktoberfest og iglobygning. Der er både medlemsarrangementer og arrangementer, hvor du kan tage f.eks. din familie med.

Alle departementer, underliggende enheder i centraladministrationen og Inatsisartuts Bureau kan have ALLU repræsentanter i ALLU’s bestyrelse. Der kan være op til 4 medlemmer fra hvert departement eller styrelse. Din lokale repræsentant sørger for uddeling af medlemsklistermærker som giver adgang til arrangementer og rabatter samt tage dine forslag til arrangementer og aktiviteter med til Bestyrelsen.

Mangler du et medlemsmærke, har du forslag til et arrangement eller har du spørgsmål, er det disse personer du kan kontakte.

Du kan finde en liste over ALLU-repræsentanter på facebooksiden.

Du har naturligvis også mulighed for at skrive til ALLU på allu@nanoq.gl.

Følg med i vores arrangementer og aktiviteter på i vores facebook gruppe: Allu - Personaleforening | Facebook